Staňte se testery a mapéry Zelené mapy!

05. 01. 2011, Uncategorized @cs

Webová verze Zelené mapy je téměř dokončená. Chcete si jí vyzkoušet a současně pomoci při jejím zkvalitnění? Staňte se jejími testery! Je to snadné, trvá to hodinku nebo dvě, a ještě se přitom s webem Zelené mapy pěkně seznámíte. Testování aplikace poběží zhruba týden, a skončí v neděli 9.1. o půlnoci.

V tomto okamžiku si tedy můžete vybrat, zda se na téměř dokončený web jen podíváte, doplníte mapu o vaše oblíbená místa, nebo si ušetříte dvě hodiny na skutečně důkladné testování aplikace podle připraveného manuálu.

Jak se na mapu podívat?

Betaverzi Zelené mapy najdete zde. Po kliknutí na tento odkaz se vám mapa rovnou otevře.

Doplňování chybějících míst

Naše betaverze obsahuje zatím jen obsah tištěné Zelené mapy (výřez centra o rozloze asi 5×7 km) a velmi úzký a dosti náhodný výběr lokalit roztroušených po celé Praze jako semínka, ze kterých (věříme) vyroste les vašich příspěvků do mapy. Přispět je velmi snadné, stačí vyplnit formulář na webu Zelené mapy a o nic víc se nemusíte starat. Další starosti jsou pak už na nás, abychom návrh do mapy zařadili. Nebojte se poslat nám zprávu o všech vašich oblíbených podníčcích, kavárničkách, parčících, lavičkách, vyhlídkách a mimoúrovňových křižovatkách. To všechno do Zelené mapy patří.

Seriózní testing

Chcete-li nám pomoci důkladně, pokuste se provést seriózní otestování webu Zelené mapy podle tohoto formuláře. Jeho vyplnění trvá hodinu až dvě, proto je třeba dobře se na jeho zpracování motivovat. Formulář klade desítky podrobných otázek na to, jak jste byli spokojeni s jednotlivými funkcemi webu i s webem jako celkem, jeho obsahem, atd, atd. Vaše odpovědi jsou pro nás velmi důležité! Teprve vnímání webu vámi jakožto uživateli nám může říct, co a jak ještě před spuštěním upravit, aby byla aplikace přívětivá a co nejlépe použitelná.

Odměnou za tento seriózní testing vám bude důkladné poznání webu Zelené mapy, seznámení s řadou zajímavých míst v Praze a (věříme) i vzniklá chuť web i nadále používat.

A co dál?

Testování aplikace skončí v neděli 9.1. o půlnoci, v následujících dnech pak budou změny zapracovány a brzy nato už snad konečně vypustíme Zelenou mapu na světlo velkého světa webových projektů.

A pro ty z vás, kdo se nechtějí hrabat v nedoladěné aplikaci, tu máme jeden náhled. Je to zase o kousek lepší než minule! :-)


Kliknutím na obrázek zvětšíte náhled na původní velikost.

Nakrmte AutoMat

Podpořte nás a staňte se tak členy Klubu přátel AutoMatu!

V dalším kroku budete přesměrováni na platební bránu.

V dalším kroku budete přesměrováni na platební bránu.

V dalším kroku uvidíte údaje potřebné k založení platby v bance.

měsíčně 1000,-

Děkujeme mnohokrát za Vaší podporu, moc si ji vážíme.

Prosíme, nastavte si platbu ve své bance podle následujících údajů, abychom poznali, že jde o podporu od Vás.

  • ve prospěch účtu: 2400063333/2010
  • částka: [amount]
  • variabilní symbol: [variable_symbol]
  • vybraná frekvence plateb: [freq]
Něco se nepovedlo
Zpět do formuláře