Pojďte Zažít město jinak. A kupte si suvenýr!

16. 09. 2013, Uncategorized @cs

Čtení, workshopy pro děti i dospělé, pouliční hudba, ochutnávky exotických jídel, divadelní představení a hlavně sousedské setkávání, to čeká na návštěvníky osmého ročníku sousedské slavnosti Zažít město jinak. Kupte si tričko se zvonky či tašku a podpořte nás.

Tisíce Pražanů ve spolupráci s iniciativou Auto*Mat promění už tuto sobotu 21. září své okolí v lepší místo pro život a ukážou, jak by ulice mohly vypadat, kdyby v nich na chvíli utichl automobilový provoz. Ulice se otevřou lidem na 35 místech v Praze a také v Ostravě a Olomouci.

Podpořit naše společné úsilí můžete tím, že si koupíte tričko nebo tašku s motivy letošního Zažít město jinak. Auto*Mat totiž navázal dlouhodobou spolupráci s firmou Zoot.cz a OP Tiger, kteří pro nás budou vyrábět trička v bio kvalitě s ekologickým potiskem. V rámci projektu Dobro firmy Zoot, která podporuje „dobré myšlenky“, půjde čistý zisk Auto*Matu. Pokud si nejste jisti velikostí, tričko si můžete vyzkoušet v kamenné prodejně Zoot na Hlavním nádraží a následně si jej můžete koupit. Kromě online prodeje budou dostupné také na stáncích Auto*Matu během Zažít město jinak.

A co se bude v sobotu dít? Na Žižkově se můžete stát součástí animovaného klipu, který bude vznikat před kinem Aero, v Dejvicích se můžete zapojit do soutěže o nejlepší domácí chleba a ve Vršovicích se na kostelních schodech bude pouštět film. V Libni proběhne barvení kol narůžovo a ve Vršovicích se lze zapojit do kultovního závodu do kopce Krymskou ulicí. V ostatních čtvrtích se budou dít desítky podobných aktivit.

Zvědavým Pražanům, kteří budou chtít během soboty cestovat mezi jednotlivými festivalovými čtvrtěmi a ochutnávat z rozmanité kulturní nabídky, doporučuje iniciativa Auto*Mat soutěž s cestovní kanceláří Kudrna s názvem Cesta městem. „Ve vybraných čtvrtích dostanou lidé razítka do speciálního Kudrnovského pasu. Poté budou odpovídat na otázky a za správné odpovědi se budou losovat věcné ceny a trička,“ láká na soutěž Jan Haruda z CK Kudrna. Více informací o soutěži brzo najdete na stránkách Zažít město jinak.

Nakrmte AutoMat

Podpořte nás a staňte se tak členy Klubu přátel AutoMatu!

V dalším kroku budete přesměrováni na platební bránu.

V dalším kroku budete přesměrováni na platební bránu.

V dalším kroku uvidíte údaje potřebné k založení platby v bance.

měsíčně 1000,-

Děkujeme mnohokrát za Vaší podporu, moc si ji vážíme.

Prosíme, nastavte si platbu ve své bance podle následujících údajů, abychom poznali, že jde o podporu od Vás.

  • ve prospěch účtu: 2400063333/2010
  • částka: [amount]
  • variabilní symbol: [variable_symbol]
  • vybraná frekvence plateb: [freq]
Něco se nepovedlo
Zpět do formuláře